Akció

Tiszetelt Cégvezető!

Kérem tekintse meg a Cégeknek szóló ajánlatomat!

 

Köszönettel:

Farkas István

okl. masszőr

Cégek figyelmébe

Tornáztatás

Alternatív mozgás és masszázs terapeutaként megtanultam azt, amit az elmúlt 25 évben először ösztönösen, majd egyre tudatosabban műveltem és művelek, mind a mai napig nagy örömmel, A Mozgás Művészetét. Ahogy tiszteletre méltó tanárom, Dr. Pápai Gyula mondta, ”A MOZGÁS MAGA AZ ÉLET”.

Az egészséges mozgásnak több fajtája van. De nem tartozik ide a túlzott munkavégzés, kapálás, ásózás, ablakpucolás, stb. Ez ugyan is munka. Aminek a mozgás folyamata alárendelt szerepet játszik az eredmény és elvárások tekintetében. Akár az élsportoknál. Nem beszélve a tudatban végbe menő folyamatokról. Ez a nagy különbség, mozgás és mozgás között.  Hogy mi zajlik a tudatban.

Munka, élsport = minden napi túlélés, elvárásoknak való megfelelés = STRESSZ.  Ez vezet a különböző mozgásszervi és bel szervi megbetegedésekhez. Nem maga a munka, hanem ennek a mániája. Ebből kiszakadva egy pillanatra, helyes mozgással párosuló gondolkodással, melynek része az információáramlás megsokszorozhatjuk munkabírásunkat.

Én ebben tudok segíteni!

Különböző alternatív mozgásrendszerek segítségével, pl.: Thai chi, Qi Kung, jóga, és más harci művészetek képességfejlesztő, nyújtó, erősítő, roboráló gyakorlataival, jó komfort érzetet teremthetünk.

Egyének és csoportok számára is egyaránt állok rendelkezésére.

Ha unja fáradt, fájós testét. Jöjjön, cseréljük ki. Segítek.

 

Tisztelettel: Farkas István Alternatív mozgás és masszázs terapeuta

 

Farkas István okl. gyógymasszőr és alternatív masszázsterapeuta  0620/547-5702  Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.