Akció

Tiszetelt Cégvezető!

Kérem tekintse meg a Cégeknek szóló ajánlatomat!

 

Köszönettel:

Farkas István

okl. masszőr

Cégek figyelmébe

Talpmasszázs

(Reflexzóna masszázs)

A test egész felületén megtalálhatóak a reflex zónák, pl.: fej, arc, hát, tenyér, talp.

Régi időkre nyúlik vissza ennek a terápiának az alkalmazása. Ázsiából bejövő eleink is nagy tudorai voltak a talp masszázsnak és még sok más egyébnek. Amit 20 éve még sarlatánságnak tartottak, azt most iskolákban oktatják kitűnő szakemberek, mint pl. Bolobásné Marika (volt tanárom) talpmasszőr, vagy Dr. Csikai Erzsébet orvos, természetgyógyász. Számtalan embert gyógyítottak már meg, ők és más talpmasszőr kollégáim is. 

A működési elve pedig nem más mint a különböző szervrendszerek holografikus ábrázolódása a test felületén, pl. a talpon. Egy adott zónához egy adott szerv tartozik. A zónák kapcsolatban vannak az egyes szervekkel. Fogak, szem, belek gerinc, térd, stb. Ezek masszírozása reflexet vált ki az adott belszervből. A szervezet önregenerációs készségét aktivizáljuk a talpmasszázs közben. Sok olyan betegség kezelhető a talpmasszázs által, amit eddig gyógyszeresen vagy műtéti úton kezeltek, nem kis mellékhatásokkal. De ez nem jelenti azt, hogy nekünk nem kell változtatni a szokásinkon.

A talpmasszázs nemcsak betegség esetén alkalmazható. Megelőzésre, diagnosztizálásra is kitűnő módszer. Sőt, a kezelések alkalmával önkénytelenül is ránk ragadhat valami kis tudás. Egy kedves kliensem azt kérdezte: ”Baj, ha esténként itt nyomogatom, masszírozgatom magamnak?”, mutatott a gerinc zónájára, hivatkozva arra, hogy jólesik neki. „Természetesen nem baj”, feleltem, „sőt jót tesz a gerincsérvednek.”

„Senki annyit nem tehet értünk, mint mi magunk.” (Wong Fei Hong)

Szeretettel várom a kezelésekre.

Tisztelettel Farkas István talpmasszőr

Farkas István okl. gyógymasszőr és alternatív masszázsterapeuta  0620/547-5702  Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.