Akció

Tiszetelt Cégvezető!

Kérem tekintse meg a Cégeknek szóló ajánlatomat!

 

Köszönettel:

Farkas István

okl. masszőr

Cégek figyelmébe

A masszázsok általános hatásai

 

Bármilyen masszázsról is legyen szó akár európai, vagy ázsiai kultúrában fejlődött ki.

Minden esetben többféle hatást fejt ki az adott pillanatban és a masszázst követő 3-4 napban.

Az első hatás a fizikai, mely során a test ellazul és megpihen. Ennek következménye az energetikai kiegyenlítődése és blokád (akadály) mentes áramlása. Nem utolsó sorban a szervezetet mentálisan tehermentesíti, az idegrendszerre rendkívüli nyugtató hatással van. Hihetetlen, de ha a terapeuta energetikailag szegény területen dolgozik és fájdalmat okoz, a pillanatnyi diszkomfort érzet után a központi és a periférikus idegrendszer és az energetikailag szegény terület azonnal ellazul és regenerálódik. Ha valaki szabályos időközönként, önmaga számára egy rendszerben alkalmazza a masszázst, kis idő elteltével észreveheti, hogy az élet minden területén fizikálisan, mentálisan, pszichikálisan nő a teljesítménye és a tűrőképessége. Komfort zóna határai kitágulnak. Kísérletekkel bizonyították a pekingi egyetem orvosprofesszorai még a 80’-as években a saját kormányuknak, hogy tudósaik és katonai mérnökeik szellemi teljesítménye jelentősen növekszik, ha rendszeresen alkalmazzák náluk a természetgyógyászat holisztikus szemléletét és eljárásait. Elsősorban a masszázs, reflexológia és akupresször módszereket, melyekhez nem kellenek speciális körülmények.

Fizikális szinten a szervezet állapotától függően szintúgy megjelenik a teljesítmény növekedés is. Legszembetűnőbb jelei: erőteljesebb és dinamikus mozdulatok, növekvő kitartás, jobb erőnlét és kedélyállapot.

A mentális síkra gyakorolt hatása a napi stressz csökkenése, türelmünk jelentős növekedése. Társas- munkahelyi és baráti kapcsolataink jelentősen javulását figyelhetjük meg.

Farkas István okl. gyógymasszőr és alternatív masszázsterapeuta  0620/547-5702  Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.