Akció

Bérlet akciók!

 

Most minden bérletet vásárló egy vendégét egy alkalommal ingyen kezelem a bérlet kategóriájának megfelelően.

Cégek figyelmébe

Gyógymasszázs

 

Pehr Henrik Ling, svéd vívómesternek köszönhető a svédmasszázs, avagy a belőle kifejlődő gyógymasszázs. Az európai gyógyászatban mint kiegészítő és megelőző terápia nagy jelentőséggel bírna bár érdemtelenül háttérbe szorítják a magyar egészségügyben. Megelőzés céljából alkalmazva sok bajt elkerülhetnénk vele. A keleti szemléletben a megelőzés a mérvadó.

Különböző masszázsok alakultak ki kultúra és probléma körök szerint.

A gyógymasszázs reumatikus, ortopédiai problémák, sportsérülések, általános leromlás (többhetes fekvés, műtét utáni állapotjavítás) esetén kitűnő terápiás eszköz.  A hétköznapokban alkalmazva megelőzhető vele a munkaképtelenség. Sport szemszögből a mozgáspálya beszűkülés, sérülés, teljesítmény csökkenés.

Az egyoldalú munkavégzés eredménye, a csökkent mozgásterjedelemmel bíró gyengült izom. Eredmény: fájdalom és részleges mozgásképesség.

Az idegrendszerre is jó hatással van. Lassul és mélyül a légzés. Úgynevezett paraszimpatikus állapot alakul ki. A központi és a periférikus idegrendszerből elvezeti a feszültséget.  Az izomzatokban oldja a feszüléseket, csomókat, segít a vázizomzatnak és csontozatnak az eredeti állapotába visszarendeződni. A mai ember leginkább hát panaszokkal küszködik. A XX.- XXI. század betegsége az ülő vagy álló munkavégzésből kialakult háti, alsó vagy felső végtagi panasz kör.


Ezen mind lehet segíteni, legtöbbször gyógyszerek nélkül.

 

Kérem, keressen fel panaszával.

 

Farkas István okl. gyógymasszőr és alternatív masszázsterapeuta  0620/547-5702  Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.