Akció

Tiszetelt Cégvezető!

Kérem tekintse meg a Cégeknek szóló ajánlatomat!

 

Köszönettel:

Farkas István

okl. masszőr

Cégek figyelmébe

Tisztelt Leendő Céges Partnerem!

Hazánk is csatlakozott egy uniós kezdeményezéshez, amely a munkahelyi egészségfejlesztést igyekszik elősegíteni.

Kevesen gondolják, hogy a munkahelyi egészségfejlesztésre fordított összeg megtérül, pedig az EU felmérései szerint az egészségfejlesztésbe fektetett 1 euro megtérülési költsége átlag 4 euro körül van. Mégis – az anyagiakon túl – a munkahelyi egészségfejlesztés legfőbb célja a munkaerő egészségének, motivációjának, mentális kapacitásának erősítése. Az egészségesebb munkavállalókban esetén a munkahelyi elégedettség is növekszik, ennek pozitív hatása lehet a vállalatra is, a dolgozók kevesebbet hiányoznak és hatékonyabban részt tudnak részt venni a cég munkájában.

( forrás: Figyelőnet)

A betegszabadság vagy táppénz számszerűsíthető kárt okoz, hiszen a munkából kieső dolgozó egyben termeléskiesést is jelent. A helyettesítés túlórával vagy új munkaerő betaníttatásával jár, ami szintén pénzbe kerül. Ugyanakkor az újonnan betanított vagy a beugró munkaerő nem fogja olyan hatékonysággal elvégezni a munkát, mint a lebetegedett dolgozó. A dolgozó szempontjából is nagy a veszteség, mivel táppénz alatt nem jár neki a teljes fizetés.


Tehát elmondhatjuk, hogy hosszú távon igenis megtérül a cégeknek a befektetés.

Az általam nyújtott szolgáltatások a következők:

 

Irodai masszázs:

Ez elsősorban a szellemi tevékenységet végző munkatársak részére ajánlott.

A szellemi potenciál frissítését és növekedését szolgája rövid, közép és hosszú távon egyaránt. Növekszik a probléma megoldó képesség és a munkatempó dinamikája.

Ajánlott terápia:

Szellemi munkát végzőknek. Helyszínen széken, ruhában:

Relax és feszültség oldó masszázs Tay és Jumeiho fogásokkal. Felsőhát, kar, tarkó (nyakigerinc), koponya tető (fejmasszázs).

Fej, vagy nyaki fájás esetén, csakis kérésre nyaki csigolyák helyretétele (csontkovácsolás). A kezelés ajánlott időtartama kb. 15 perc

Helyszínen külön kérésre tatamin (polifom) Tay, és vagy Jumeiho időtartama kicsit hosszabb. A kezelés ajánlott időtartama kb. 30 perc

Helyszínen csoportos torna (alternatív mozgás terápia):

Képességfejlesztő gyakorlatok, azaz jobb és bal agyfélteke szinkronizálása, agyi keringés vérellátásának javítása. Ülő életmódból fakadóan gerincoszlop és végtagok izmainak keringés javítása, erősítése. Ajánlott időtartam 1 óra.

Fizikai állomány részére masszázs:

A munkavégzés során túlterhelt testrész, vagy egyéni kérésre 15 percben civil ruhában széken, vagy tatamin (polifomon).

Csoportos torna (alternatív mozgásterápia). Fizikai felfrissülés és állóképesség javulása, immunrendszer erősítése, szellemi frissesség, kiegyensúlyozattabb idegrendszer (stressz oldás).

Farkas István okl. gyógymasszőr és alternatív masszázsterapeuta  0620/547-5702  Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 2013. All Rights Reserved.